Twitter-програма дозволить продовжити блог після смерті користувача

22 лютого 16:40

LivesOn - не єдиний сервіс у своєму роді. Схожа служба DeadSocial дозволяє користувачеві заздалегідь створити серію повідомлень, які будуть публікуватися в його записах у Facebook і Twitter після його смерті.

 

Програма LivesOn, здатна самостійно продовжити Twitter-мікроблог користувача після його смерті, буде запущена у березні поточного року, повідомляє газета The Guardian.

"Коли твоє серце зупиниться, ти продовжиш твітити" (When your heart stops beating, you ll keep tweeting), - говорить слоган програми. Сервіс заснований на алгоритмах, які аналізують онлайн-поведінку користувача - теми, що його цікавлять, часто вживані слова, особливості мови.

У разі смерті сервіс продовжить генерувати записи від імені користувача і навіть публікувати ретвіти повідомлень зі сторінок, які він найбільш часто цитував. Однак при реєстрації у LivesOn користувач все одно повинен призначити людину, яка отримає контроль над обліковим записом після смерті.

"Декого це може образити, інших потішити. Уявіть, що люди знайдуть для себе нехай і невеликий, але легітимний спосіб продовжувати "жити", - говорить Дейв Бедвуд, представник компанії Lean Mean Fighting Machine, яка розробляє програму.

LivesOn - не єдиний сервіс у своєму роді. Схожа служба DeadSocial дозволяє користувачеві заздалегідь створити серію повідомлень, які будуть публікуватися в його записах у Facebook і Twitter після його смерті. !zn

Читайте також:

У хакерській атаці на Apple, Facebook і Twitter запідозрили українців

Хакери атакували Twitter, украдені дані 250 тисяч користувачів

Twitter оцінили в 11 мільярдів доларів

У Twitter уже 200 мільйонів активних користувачів