Турецькі хакери-антисеміти зламали сайт київської ДАІ

02 серпня 13:01

Півдня було потрібно, аби прибрати з сайту ДАІ Київської області розміщені хакерами образи на адресу Ізраїлю. За останній тиждень жертвами атак хакерської команди з Туреччини стали десятки сайтів по всьому світу.

 

Група турецьких хакерів зламала сайт управління ДАІ в Київській області, розмістивши на його головній сторінці образливі для Ізраїлю фотографії та гасла.

Вранці у четвер, 2 серпня, на головній сторінці сайту з'явився напис Hacked by TURK KURSUNU («зламано Турком Курсуну»), електронна адреса хакерської групи і дві фотографії. На одній з них зображений маленький хлопчик, який справляє малу потребу на голову ізраїльського солдата, який сидить в засідці.

Під фото розміщено текст англійською мовою: «Ми ніколи не визнаємо Ізраїль. Ізраїль є державою-банкрутом, ніхто не визнає, що незабаром державі Ізраїль прийде кінець у руках «Ансар Аллах» (терористичне угрупування) і Його Посланника Божого, що прокляв вас. Нехай живе Палестина, смерть Ізраїлю. Смерть вам».

І нижче дрібнішим шрифтом: «Реальний терорист ABD і сіоніст Ізраїлю - Росія - Франція БОЙКОТ! Геть Ізраїль - США - Росію - Францію!».


Радикальні матеріали провисіли на сторінці зламаного сайту приблизно до 13:00, потім залишилася лише порожня сторінка з повідомленням, що сайт тимчасово недоступний.

За останній тиждень жертвами атак цієї хакерської команди стали десятки сайтів в Таїланді, США, Монголії, Німеччини, Індонезії та інших країнах. На кожному зламаному сайті зломщики замінювали головну сторінку власною стандартною сторінкою з текстом про ненависть до Ізраїлю, солідарність із палестинцями і закликом до бойкоту «за тероризм» не тільки єврейської держави, але також США, Франції та Росії. !zn

Читайте також:

У ФБР визнали, що програють війну з хакерами

Глава американської розвідки виступить на конференції хакерів

Anonymous готує владі хакерські атаки за мовний закон (відео)

Україну названо раєм для хакерів