Стартували продажі нового iPad у країнах «другої хвилі»

23 березня 11:14

Apple розпочала продаж iPad третього покоління у більш ніж двох десятках країн на додаток до десяти країн, у яких пристрій з'явився тиждень тому. До числа країн «другої хвилі» входять Австрія, Бельгія, Болгарія, Данія, Мексика, Іспанія, Італія, Фінляндія, Чехія тощо.

 

Сьогодні більш ніж у двох десятках країн починаються продажі планшетного комп'ютера iPad третього покоління, на додаток до десяти країн, на ринку яких пристрій з'явився тиждень тому.

Всього за три дні після початку продажів нового iPad Apple реалізувала більше трьох мільйонів цих пристроїв, незважаючи на те, що відразу після появи планшета на ринку в інтернеті стали з'являтися повідомлення про різні проблеми пристрою.

Одна з претензій пов'язана з тим, при запуску ресурсоємних програм або ігор пристрій нагрівається на декілька градусів сильніше за свого попередника. Цей факт вже підтвердили незалежні тестування.

Це не єдина вада третього покоління планшета від Apple. Деякі власники нової моделі iPad відзначають, що чутливість Wi-Fi-модуля зменшилася у порівнянні з попередніми версіями пристрою. Цілком ймовірно, проблема пов'язана з програмним забезпеченням і може бути виправлена випуском нової прошивки.

Нагадаємо, оновлений iPad було представлено 7 березня. Всупереч очікуванням, пристрій не отримав ніякого індексу або іншого додаткового позначення: у всіх рекламних матеріалах планшет фігурує під простою назвою «новий iPad». Головною особливістю планшета став дисплей, здатний відображати рекордні 2048 на 1536 пікселів - у чотири рази більше, ніж у перших двох поколінь iPad.

Оперативна пам'ять в iPad третього покоління складає 1 Гбайт, що у два рази більше, ніж у попередньої моделі.

Планшет від Apple утримує лідерство у своєму сегменті з часткою приблизно 55%. !zn

Читайте також:

Хакери зламали iPad 3 в перший день продажів


Apple представить зменшену модель iPad

Apple представила iPad третього поколінн
я