Сенсація збройової виставки в Абу-Дабі: "броньовані труси"

21 лютого 11:02

Великий інтерес відвідувачів привернула розробка голландської компанії Blucher - захисні труси, що надійно прикривають від куль і уламків пахову область.

 

В Об'єднаних арабських еміратах проходить міжнародний збройовий салон IDEX 2013 - найбільший на Близькому Сході. Його організатори приділяють значну увагу і захисним видам озброєнь, які користуються великим попитом.

Великий інтерес відвідувачів привернула розробка голландської компанії Blucher - захисні труси, що надійно прикривають від куль і уламків пахову область. Вони призначені в першу чергу, для захисту від саморобних фугасів і мін-розтяжок, якими активно користуються повстанці і терористичні угруповання.

Захисне устаткування виготовлене з поліетилену і його можна надягати як під військову форму, так і під цивільний одяг. Воно призначене для військових, поліцейських, а також для підприємців, дипломатів та інших фахівців, яким доводиться працювати в гарячих точках.

Виробники заявляють, що розроблена ними нижня білизна тестувалася за допомогою гранат і стрілецької зброї.

Варто відзначити, що на виставці озброєнь IDEX-2013 вже закупили зброю на 2,76 млрд дол. Така загальна сума закупівель за станом на 20 лютого - за три дні функціонування виставки.

Учасниками IDEX-2013 стали понад 1100 компаній з 57 країн світу.

Рекордна за кількістю учасників, іноземних делегацій і відвідувачів виставка озброєнь IDEX-2013 пройде у столиці ОАЕ до 21 лютого.

Виставка проводиться раз на два роки під патронатом президента ОАЕ і головнокомандуючого ЗС Еміратів шейха Халіфа бен Заїда Аль Нахаяна. Традиційно в ході IDEX демонструються новітні світові досягнення у виробництві озброєнь. !zn

Читайте також:

Американські військові показали мікробезпілотники у вигляді птахів і жуків

Google розповіла подробиці про окуляри-комп'ютери і оголосила набір тестерів для їхнього тестування