Розроблено 20-клавішну комп'ютерну "мишку" (відео)

15 червня 07:08

Ігрова миша з 20 клавішами володіє широкими можливостями налаштування і дозволяє грати у масові багатокористувацькі онлайн-ігри з максимальним комфортом.

 

Компанія Logitech представила лазерну "мишку" Logitech G600 з двадцятьма клавішами, повідомляється в прес-релізі компанії. Пристрій призначений для любителів багатокористувацьких онлайн-ігор (MMO).На лівому "боці" мишки знаходиться панель з дванадцятьма клавішами під великий палець правої руки. До кожної клавіші можна "прив'язати" ту чи іншу ігрову дію. Коліщатко маніпулятора натискається і відхиляється вліво і вправо.У "мишки" будуть три встановлених для користувача профілі. Два з них розраховані на шанувальників MMO, а один - універсальний. Клавіші на бічній панелі підсвічуються, причому колір підсвічування користувач може обрати сам.Роздільна здатність "мишки" становить від 50 до 8200 точок на дюйм; користувач може змінювати її в процесі гри. Logitech G600 важить 133 грами і з'єднується з ПК двометровим кабелем. Маніпулятор призначений тільки для комп'ютерів з Windows.Основні клавіші "миші" витримують до 20 мільйонів натискань. Logitech обіцяє, що "мишка" здатна проїхати по столу відстань у 250 кілометрів.

Logitech G600 надійде у продаж восени. !znЧитайте також:Google показала, як подорожує електронний лист (відео)

Новий Chrome навчився синхронізувати вкладки між комп'ютерами

Британський парламент прийме закон про боротьбу з «інтернет-тролями»Вчені: Спілкування в інтернеті мало відрізняється від звичайного