Представлений перший в світі повністю прозорий смартфон

01 лютого 12:18

Прозорий девайс від Polytron буде презентовано на виставці Mobile World Congress (MWC) 2013 в Барселоні. Очікується, що прозорі гаджети найімовірніше будуть доступні на ринку вже в цьому році.

 

Тайванська компанія Polytron презентувала перший повністю прозорий смартфон, однак не уточнила його виробничих перспектив.

Прозорий девайс в основному складається зі скла з широким використанням прозорих і гнучких електронних компонентів, і обладнаний сенсорним інтерфейсом.

У корпусі гаджета можна побачити кілька непрозорих елементів: монтажна плата, слоти для сім-карти і карти пам'яті та фотокамера.

За даними TomsHardware, прозорий девайс від Polytron буде презентовано на виставці Mobile World Congress (MWC) 2013 в Барселоні.

Заступник директора Polytron Серена Чен дала зрозуміти, що прозорі гаджети найімовірніше будуть доступні на ринку вже в цьому році.

Головний бізнес тайванської Polytron Technologies - це не створення девайсів, а виробництво дизайнерського скла і прозорих елементів для електронних пристроїв: архітектурне скло, скло зі змінюваною прозорістю, скло для відтворення голограм. Так що презентація першого повністю прозорого телефон Polytron може виявитися маркетинговим ходом компанії. !zn

Читайте також:

Samsung показала концепт смартфона з вигнутим екраном

Google розробляє Х Phone для конкуренції з Apple і Samsung

Nokia може випустити власний планшет

В 2013 році на ринок вийде ціла "армія" смартфонів з Full HD-екранами