Перші власники iPhone 5 поскаржилися на проблеми з дисплеєм

22 вересня 14:09

Деякі користувачі нового iPhone 5 скаржаться на мерехтіння дисплея, яке робить використання смартфона практично неможливим. Причиною проблем могла стати нова технологія, яка дозволила зменшити товщину екрану приблизно на третину.

 

Перші власники нового смартфона Apple iPhone 5, продажі якого почалися напередодні, зіткнулися з технічними неполадками в роботі дисплея, повідомляє TechCrunch.

Деякі користувачі скаржаться на мерехтіння дисплея, яке робить використання смартфона практично неможливим. Також ряд користувачів заявив, що у новинки є «ефект бульбашки», при якому зображення химерним чином деформується при натисканні на дисплей.

TechCrunch називає однією з можливих причин проблем дисплей нового типу, що використовується в iPhone 5. Мова йде про екран з інтегрованою touch-панеллю, необхідною для роботи сенсорного інтерфейсу. За словами представників Apple, така технологія дозволила зменшити товщину екрану приблизно на третину.

Влітку 2010 року, коли починалися продажі iPhone 4, користувачі також відзначали проблеми з дисплеєм. Тоді деякі апарати з перших партій мали екрани з жовтуватими плямами.

iPhone 5 надійшов у продаж у п'ятницю, 21 вересня. Першим новий смартфон Apple з'явився в магазинах Австралії. !zn

Читайте також:

З нових карт iPhone 5 зник лондонський вокзал

Якудза викрала 200 смартфонів iPhone 5 в перший день продажів в Японії

По всьому світу за добу замовили 2 млн смартфонів iPhone 5

Apple представила iPhone 5 (ВІДЕО)