Партнер Apple приготувався до складання нового iPhone

16 квiтня 16:48

Найбільша фабрика, на якій в Китаї випускається понад 70% "айфонів", почала активний найм персоналу.

 

Foxconn, головний виробничий партнер Apple, з кінця березня найняв близько 10 тис. нових співробітників. Всі вони будуть працювати на заводі у Чженчжоу - найбільшій фабриці компанії, де виробляється понад 70% iPhone. Активний найм персоналу свідчить про те, що складання нової моделі смартфона має ось-ось початися.

Уточнювати деталі представники Foxconn відмовилися. Вони лише відзначили, що продовжать розширювати штат, поки не задовольнять "сезонний попит з боку клієнтів". У той же час джерело The Wall Street Journal, знайоме з планами керівництва Foxconn, зізналося: "останнім часом ми були дуже зайняті, оскільки незабаром почнеться серійне виробництво нових iPhone".

За інформацією газети, складання смартфона стартує у II кварталі. Якщо це так, то Apple може випустити новинку влітку, можливо - у серпні.

Apple буде частіше оновлювати модельний ряд: iPad з'явиться через місяць, iPhone - влітку

Foxconn - один з найбільших у світі виробників електроніки, а Apple є її ключовим клієнтом. Компанія займається складанням "читалок" Kindle для Amazon, ігрових консолей Microsoft Xbox, Nintendo Wii U, принтерів Hewlett-Packard, телефонів Nokia, Samsung тощо. У Китаї на фабриках Foxconn працює понад 1,4 мільйона людей.

Точної інформації про новий "айфон" поки немає. Різні джерела обіцяють гаджету більш спритний процесор A7, фотосенсор на 13 мегапікселів від Sony, сенсор відбитків пальців і кольорові задні панелі. !zn

Читайте також:

Стів Джобс перед смертю замислив два нових iPhone

Facephone від Цукерберга не викликав ажіотажу

Yahoo заплатила 17-річному студенту $ 30 млн за програму для iPhone