Папа Римський за п'ять днів набрав більше двох мільйонів фолловерів у Twitter

17 грудня 20:46

Наразі 40% користувачів сервісу Twitter - це люди у віці від 18 до 34 років, а понтифік дуже хоче спілкуватися з сучасною молоддю.

 

Число фолловерів на обліковий запис Папи Римського Бенедикта XVI @ Pontifex в сервісі Twitter на восьми мовах перевищило два мільйони, повідомило в понеділок радіо Ватикану глава Папської ради з соціальних комунікацій архієпископ Клаудіо Марія Челлі.

"Я думаю, що Папа хотів навмисно увійти в це комунікативне середовище, яке є в той же час середовищем існування сучасної людини", - заявив ватиканський єрарх. Він додав, що "нові технології породили нову культуру, вони вже перестали бути простими засобами зв'язку, але стали місцем, середовищем, у якому живе сьогоднішня людина".

Нагадавши, що наразі 40% користувачів сервісу Twitter - це люди у віці від 18 до 34 років, глава Папської ради з соціальних комунікацій заявив, що понтифік дуже хоче спілкуватися з сучасною молоддю.

Коментуючи лапідарний формат Twitter-повідомлень (до 140 символів), архієпископ Челлі наголосив: "Проблема полягає не стільки в кількості символів, скільки в глибині значення публікованих слів, а проблема сучасної культури полягає у величезній кількості слів, які нічого не значать". !zn

Читайте також:

За співробітниками Ватикану будуть стежити за допомогою мікрочипів


Папа римський оскаржив канонічну дату народження Ісуса Христа


Головний екзорцист Ватикану прирівняв йогу до сатанізму


Папа Римський дав своє благословення на спілкування в соціальних мережах