Один з найбільших торрент-трекерів RuTracker зламали хакери

14 серпня 05:35

У ніч на 14 серпня торрент-трекер RuTracker.org був недоступним для багатьох користувачів. На сайті спрацьовувала переадресація, що перенаправляла користувачів на абсолютно іншу сторінку.

 

Торрент-портал RuTracker.org перестав відкриватися у більшої частини користувачів.

Швидше за все, ресурс було зламано хакерами. При спробі входу на сайт була встановлена автоматична переадресація на зовнішню сторінку під заголовком Ita est! («Це так» - лат.)

Відзначається, що в облікових даних про домен rutracker.org на сервісі Whois з'явилися рядки, набрані латиницею: «всього одній не набути людині», «зламалась могутність твоя», «заповіт поважай та виконуй - ніякої порнографії, ніякої розв'язної, вульгарної, нерозумної реклами».

Нагадаємо, це не перша атака на популярний ресурс. У ніч з 7 на 8 лютого Rutracker.org припиняв роботу через DDos-атаку. Представники сервісу повідомляли, що проблеми викликані DDoS-атакою потужністю у 300 тисяч запитів на секунду, що приблизно відповідає інтенсивності в 500 Мбіт/с. Ця інтенсивність не є найвищою із зареєстрованих в рунеті, але достатньою, щоб вивести з ладу форум Rutracker.org.

Раніше атака сталася у квітні 2009 року. Тоді форуми були недоступні протягом декількох годин. !zn

Читайте також:

Anonymous готує владі хакерські атаки за мовний закон (відео)

Україну названо раєм для хакерів

Anonymous випустили операційну систему для хакерів