Motorola судиться з Apple через iPhone 4S і Cloud

26 сiчня 12:29

Motorola подала позови проти Apple за використання в iPhone 4S і Cloud технологій компанії.

 

Компанія Motorola Mobility подала до окружного суду штату Флориди позов на Apple, звинувативши компанію у порушенні низки патентів.

Згідно з позовом, Motorola Mobility незадоволена тим, що її технології без дозволу застосовуються у смартфоні iPhone 4S і «хмарному» сервісі iCloud для віддаленого зберігання даних.

Мова йде про порушення шести патентів, що стосуються, зокрема, технологій бездротового зв'язку, ПЗ, обміну повідомленнями, синхронізації і фільтрації даних, пише Reuters. У позові також згадується патент Motorola на «приймач із прихованою зовнішньою антеною».

Патентна боротьба між Motorola й Apple почалася у жовтні 2010 року. З того часу компанії обмінялися більш ніж 40 позовами у різних країнах.

Раніше цього місяця невелику перемогу здобув виробник «гуглофонів»: Комісія з міжнародної торгівлі США (ITC) постановила, що компанія не порушувала трьох патентів Apple.

У грудні минулого року земельний суд у Мангеймі (Німеччина) також встав на сторону Motorola, визнавши, що її патенти були порушені у 3G-моделях iPad і iPhone. Чим закінчиться справа, ще незрозуміло, але рішення суду може призвести до заборони продажів смартфонів і планшетів Apple у цій країні. !zn

Читайте також:

Apple звинуватила Motorola у порушенні ще 12 патентів

Microsoft судиться з Motorola через порушення дев'яти патентів

Intel, Lenovo і Motorola домовилися створити новий смартфон