Міліція повернула сервери EX.UA, контент незабаром буде відновлено

15 червня 13:04

Майже півроку знадобилося міліції, щоб повернути сервери і відновити роботу найпопулярнішого в Україні файлообмінного ресурсу.

 

МВС повернуло адміністрації файлообмінника EX.UA обладнання, взяте на експертизу. Весь користувальницький контент файлообмінника буде відновлений найближчим часом. Про це йдеться у повідомленні юридичної компанії «Юскутум», яка представляє інтереси EX.UA.

«Ми вважаємо, це була непотрібна міра, яка не могла допомогти слідству, а тільки заважала роботі ресурсу. Найближчим часом весь призначений для користувача контент буде відновлений», - зазначив керуючий партнер компанії Артем Афян.

Нагадаємо, що 31 січня МВС відключило популярний файлообмінник EX.UA. Закриття ресурсу викликало бурю обурення українців, які у відповідь почали атаки на сайти влади

Після закриття міліцією популярного файлообмінника EX.UA в кінці січня, десятки держсайтів працювали з перебоями через масові DDOS-атаки.

Тимчасово не працювали сайти адміністрації президента, МВС, СБУ, Кабміну, Антимонопольного комітету і офіційний сайт Партії регіонів.
На початку лютого EX.UA сайт відновив роботу, однак без основного контенту. !zn


Читайте також:

Міліція: EX.UA готова здати ip-адреси користувачів в обмін на сервери


Податкова припинила роботу найбільшого інтернет-магазину Україні Rozetka.UA

Черновецький заявляє, що немає ніякого відношення до EX.UA

СБУ знайшла хакерів, мстівшей за EX.UA. Ними виявилися діти