Microsoft може випустити власний смартфон

22 червня 13:58

Microsoft, що протягом 37 років концентрувалася в основному на програмному забезпеченні, вирішила нарешті змінити стратегію і зайнятися гаджетами.

 

Microsoft Corp розглядає можливість випуску власного смартфона для того, щоб пришвидшити продажі мобільної операційної системи Windows, який повідомляє аналітик Уолл-стріт, багато років стежить за справами компанії.

«Наші джерела в галузі говорять, що Microsoft може працювати з підрядником над розробкою власного телефону на ОС Windows Phone 8», - написав аналітик Nomura Рік Шерлунд у записці клієнтам.

Шерлунд також додав, що поки неясно, чи випустить Microsoft телефони безпосередньо під своїм брендом.

Сама компанія не підтвердила, але й не спростувала цю інформацію. Представник Microsoft заявив, що компанія «дуже вірить у своїх партнерів і разом з ними зосереджена на випуску Windows Phone 8 на ринок у цьому році».

Повідомлення про можливу розробку телефону надійшло через день після того, як Microsoft представила останню версію мобільної операційної системи Windows Phone 8.

На цьому ж тижні компанія показала власні планшети, і ця подія стала свідченням того, що Microsoft, що протягом 37 років концентрувалася в основному на програмному забезпеченні, вирішила нарешті змінити стратегію і зайнятися гаджетами. !zn

Читайте також:

Microsoft представив мобільну платформу Windows Phone 8

Microsoft представила новий планшетник Surface

Microsoft за мільярд доларів купить «ділову» соціальну мережу

Microsoft виклала для скачування пробну версію Windows 8