LG і Prada випускають спільний смартфон

16 сiчня 18:33

Компанія LG вирішила відновити співпрацю з Prada - найближчим часом світ побачить телефон, над корпусом якого попрацювали дизайнери італійського будинку.

 

Новий апарат не претендує на піонерські ідеї - це середньостатистичний смартфон під Android. Вугільно-чорна коробочка телефону товщиною всього 8,5 мм позбавлена ​​вигадливого декору, єдиною її прикрасою стала назва компанії над 4,3-дюймовим дисплеєм ( 800 х 480 пікселів). У тому ж стилі зроблено інтерфейс фірмової оболонки над Android версії 2.3.7, пишуть znaki.fm.

Характеристики смартфона далекі від флагманів ринку - двоядерний процесор гігагерцовий, 8 гігабайт внутрішнього накопичувача, що розширений за допомогою карт microSD, дві камери, включаючи основну 8-мегапіксельну.

З цього помірного списку виділяється хіба що чіп NFC. З іншого боку LG Prada ніколи не претендував на роль відповідного апарату для фанатів інформаційних технологій. Водночас інформації про ціну й дату появи поки немає.

П'ять років тому в LG і Prada вже був спільний телефон - модель KE850 з чутливим до дотику 3-дюймовим дисплеєм і мінімалістичним дизайном.

Висока ціна апарату не дозволила йому стати всесвітнім бестселером, а в змаганні за сумочки знаменитостей він не зміг конкурувати з Vertu. Проте новинка тоді відзначилася в іншому- його дизайн і інтерфейс стали провісниками презентованого приблизно через півроку оригінального iPhone.