Китайці випустили автомобіль, яким можна керувати дистанційно (ВІДЕО)

22 серпня 11:07

Китайська компанія BYD випустила в продаж седан BYD Su Rui, яким можна керувати в дистанційному режимі. Новинка автопрома буде корисна для паркування в умовах обмеженого простору, а також, якщо автомобілю необхідно буде пройти під дощем.

 

У Китаї у продаж надійшов новий седан BYD Su Rui, яким можна керувати дистанційно. Модель, яка спочатку називалася F3 Su Rui, була вперше представлена на моторшоу в Пекіні у квітні 2012 року.

За словами представників компанії BYD, нововведення виявиться корисним для паркування в обмеженому просторі або, наприклад, випадків, коли до автомобіля потрібно пройти під дощем. У дистанційному режимі машиною можна керувати з відстані не більше 10 метрів. При цьому електроніка обмежує максимальну швидкість переміщення автомобіля двома кілометрами на годину.

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE
Скріншот з відео


Автомобіль запропонований у двох варіантах: з 1,5-літровим двигуном потужністю 109 кінських сил і 5-ступінчастою «механікою» або турбованим 1,5-літровим мотором, що видає 154 кінських сили, що працює у парі з 6-ступінчастою механічною трансмісією. Версія з турбованим мотором також може бути укомплектована 6-ступінчастим автоматом.


Машина оснащена бортовим комп'ютером з 3D-дисплеєм, мультимедійною системою з 4,3-дюймовим сенсорним екраном, DVD-плеєром і можливістю виходу в інтернет. Вартість новинки становить від 65,9 до 99 тисяч юанів залежно від комплектації (від 10 до 15 тисяч доларів). !zn

Читайте також:

Російська армія візьме на озброєння «супертанк» із цифровою гарматою

Складено рейтинг автомобілів, які продаються найкраще у світі

Volkswagen випустив автомобіль для подорожей під водою (ВІДЕО)