Кількість користувачів соцмережі Google + перевищила 100 мільйонів

09 квiтня 18:38

Facebook, один з основних конкурентів Google +, налічує більше 800 мільйонів зареєстрованих акаунтів.

 

Генеральний директор Google Ларрі Пейдж повідомив, що в соціальній мережі Google + зареєстровано понад 100 мільйонів активних користувачів, що на 10 мільйонів більше січневого показника. При цьому Пейдж не став уточнювати, що саме мається на увазі під словом "активний".

Сервіс Google + був запущений у кінці червня 2011 року. За підрахунками, до середини липня число передплатників соцмережі перевалило за 10 мільйонів, на початку серпня була подолана позначка в 20 мільйонів. До середини жовтня аудиторія Google + досягла 40 мільйонів людей; 1 грудня - 50 мільйонів.

Facebook, один з основних конкурентів Google +, налічує більше 800 мільйонів зареєстрованих акаунтів. У березні кількість відвідувань дітища Марка Цукерберга склала близько 7 мільярдів, що на 15% менше в порівнянні з липнем 2011-го.

Варто відзначити, що поки Google намагається зайняти свою нішу в соціальних мережах, Facebook працює над новою версією власного пошукового механізму, що забезпечує пошук даних по блогам і записам 845 млн користувачів мережі. !zn

Читайте також:

П'яту частину часу в інтернеті користувачі проводять у соціальних мережах

Google позбудеться збиткових сервісів

Google буде основним пошуковиком Firefox ще три роки

Google запропонувала хакерам зламати Chrome