Керівництво Apple вперше в своїй історії вибачилося перед користувачами

28 вересня 18:04

Поки Apple зайнята поліпшенням карт, глава компанії порекомендував користувачам звертатися до альтернативних додатків - наприклад, карти Bing, MapQuest або Waze з App Store або веб-версії карт Nokia і Google.

 

Головний виконавчий директор компанії Apple Тім Кук, який обіймає цю посаду з серпня 2011 року, вибачився перед користувачам за додаток «Мапа», який викликав найбільшу кількість нарікань у новій версії платформи - iOS 6. Відкритий лист було опубліковано на окремій сторінці офіційного сайту компанії.

"Ми в Apple прагнемо створювати продукти світового класу, зручні для наших користувачів настільки, наскільки це можливо. Однак із запуском нашого нового додатка
«Мапа» минулого тижня ми не змогли цього зробити. Ми приносимо найглибші вибачення нашим користувачами за те, що розчарували їх. І ми робимо все можливе для того, щоб зробити "Мапу" кращою", - заявив Кук.

Варто відзначити, що керівництво компанії Apple вперше публікує вибачення - робить те, що, на думку багатьох зарубіжних видань, робити Стіву Джобсу, попередньому керівникові Apple, заважала його гордість. Нагадаємо, Джобс помер 5 жовтня 2011 від раку.

Нагадаємо, додаток Мапа, який Apple розробила незалежно від Google, в новій версії мобільної операційної системи iOS замінив карти Google. !zn

Читайте також:

Перші власники iPhone 5 поскаржилися на проблеми з дисплеєм


Якудза викрала 200 смартфонів iPhone 5 в перший день продажів в Японії

Вартість акцій Apple досягла нового історичного максимуму


По всьому світу за добу замовити 2 млн смартфонів iPhone 5