Google запустила українську версію YouTube

13 грудня 18:00

Українська версія YouTube вже доступна на домені youtube.ua. Тут українські користувачі інтернету зможуть спілкуватися, створювати і ділитися відео.

 

Корпорація Google, якій належить найпопулярніша в світі відеоплатформа YouTube, запустила в Україні локальну версію на домені youtube.ua.

«Незважаючи на те, що YouTube є глобальним сервісом, ми намагаємося зробити його настільки локальним, наскільки це можливо. Саме тому ми сьогодні запускаємо YouTube в Україні», - йдеться в повідомленні на офіційному блозі Google-Україна.

Як зазначили в Google, завдяки локальній версії YouTube українські користувачі інтернету зможуть спілкуватися, створювати і ділитися відео на домені youtube.ua. «Тут будуть представлені найпопулярніші українські відео, крім того, YouTube забезпечить платформу для талановитих українських митців відеоконтенту, телекомпаній, рекламодавців і брендів», - йдеться в повідомленні.

Портал YouTube почав роботу в 2005 році. За рік після створення сайт YouTube набув всесвітню популярність і в 2006 році був куплений корпорацією Google за 1,6 млрд доларів. !zn

Читайте також:

Число відтворень роликів на YouTube перевищило трильйон

YouTube потрапив у список заборонених у Росії сайтів

YouTube збільшив число професійних каналів у півтора рази


YouTube відмовився видаляти фільм про пророка Мухаммеда, що спровокував напади мусульман на посольства США