Google закриває п'ять своїх сервісів

05 липня 06:36

Google проводить чергову «чистку», відключаючи неактуальні сервіси. З 1 листопада 2013 року буде відключено iGoogle, також закрито буде відеосервіс Google Video.

 

Корпорація Google закриє п'ять проектів у рамках традиційних «чисток», які проводяться раз на кілька місяців з вересня 2011 року.

З 1 листопада 2013 року буде відключена iGoogle - «модифікована» головна сторінка пошукача, що дозволяє встановлювати «гаджети» за вибором користувача. Це можуть бути блоки з погодою, часом, закладками тощо. iGoogle був запущений в 2005 році.

Крім того, закриття чекає і на відеосервіс Google Video, до травня 2009 року дозволяв завантажувати власні відеоролики. Після 20 серпня всі користувальницькі відео будуть переміщені в їхні акаунти на YouTube.

Найближчим часом буде припинена робота корпоративного пошукового сервісу Google Mini, представленого у 2005 році, пошукової програми для мобільної платформи Symbian і надбудови для сайтів Google Talk Сhatback.

Google регулярно проводить «чистки», відключаючи неактуальні, на думку корпорації, сервіси. Так, у січні було оголошено про закриття онлайн-фоторедактора Picnik, а у жовтні 2011 року - соціальних сервісів Buzz і Jaiku. !zn

Читайте також:

Google представив «окуляри майбутнього» (відео)

Створено комп'ютер, що розпізнає брехню за рухом очей

LG починає випуск гнучких екранів


Google показала, як подорожує електронний лист (відео)