Forbes запустив онлайн-сервіс з відстеження доходів мільярдерів

25 квiтня 09:25

Творці рейтингу пропонують користувачам щодня слідкувати за тим, як найуспішніші бізнесмени світу з легкістю втрачають і знову заробляють мільйони доларів.

 

Популярний діловий журнал Forbes запустив новий інтернет-сервіс, що дозволяє стежити за зміною розташування сил у рейтингу мільярдерів в режимі реального часу, йдеться в повідомленні, опублікованому на офіційному сайті видання.

Новий сервіс отримав назву Real-Time Billionaires. У рейтингу будуть представлені 50 позицій, дані щодо яких будуть оновлюватися кожні п'ять хвилин, починаючи з моменту відкриття Нью-йоркської фондової біржі, але з 15-хвилинною затримкою.

Творці рейтингу пропонують користувачам щодня слідкувати за тим, як найуспішніші бізнесмени світу з легкістю втрачають і знову заробляють мільйони доларів.

Так, наприклад, минулого понеділка протягом усього двох годин з початку торгів на біржі статок мексиканського бізнесмена Карлоса Сліма, власника контрольного пакета акцій America Movil, збільшився на 500 мільйонів доларів, а під кінець дня він підтвердив статус найбагатшої людини світу, заробивши ще один мільярд доларів. Європейці у цей день були менш щасливі. Так, Бернар Арно, власник контрольного пакета акцій французької компанії LVMH, втратив за день близько 1,1 мільярда доларів.

Журнал Forbes, що веде свою історію з 1917 року, вважається одним з провідних світових економічних видань. Великою популярністю користуються щорічні рейтинги найбагатших людей світу, яке видання публікує з 1987 року.

У рейтинг мільярдерів 2012 увійшли 1226 осіб із сукупним станом 4,6 трильйона доларів. У списку мільярдери з 58 країн світу, включаючи такі, як Перу, Марокко та Грузія. Лідером за кількістю мільярдерів залишаються США - 425 людина, далі йдуть Росія - 96 позицій і Китай, якому дісталося 95 місць у рейтингу. !zn

Читайте також:

Третій у списку світових багатіїв Уоррен Баффет хворий на рак

Найбагатші люди світу вважають за краще жити у Лондоні

Двадцять найбагатших людей у світі втратили за тиждень 9,1 млрд доларів