Facebook буде автоматично завантажувати фотографії зі смартфонів

03 грудня 15:48

 

У мобільному додатку Facebook з'явилася функція синхронізації фотографій. Знімки, зроблені на i-пристрій або Android-смартфон, автоматично додаються в закритий альбом Synced From Phone. З них користувачі можуть вибрати, які можна відправити в соціальну мережу, а які - видалити.

Щоб не витрачати трафік і економити заряд акумулятора, фотографії синхронізуються з Facebook тільки при з'єднанні по Wi-Fi. Якщо смартфон підключений до Інтернету всередині 3G-мережі, знімки стискаються приблизно до 100 кілобайт. На зберігання контенту в "хмарі" відведено 2 Гбт, наголошується в блозі компанії.

На відміну від схожої функції в Google+, фотографії завантажуються тільки тоді, коли додаток Facebook відкрито. Синхронізація не відбувається, якщо рівень заряду батареї низький. Нову функцію можна включити в настройках; саму програму оновлювати не потрібно.

До нової функції слід підходити з обережністю, радить TechCrunch. Коли вона буде активована, в Facebook автоматично завантажаться 20 останніх фотографій, знятих на смартфон, і всі наступні. Вже після того, як знімки потрапили в приватну папку, користувач вирішує, які можна показати друзям. Закритий альбом не видно нікому, однак про принципи його роботи Facebook замовчує. !zn

Читайте також:

Засновник WikiLeaks вважає Google і Facebook інструментами державного стеження


Facebook об'єднає базу з Instagram і відмовиться від думки користувачів

Google очолює десятку найпопулярніших в Україні сайтів, замикає - Facebook