EX.ua відновлять до кінця дня

02 лютого 15:42

Файлообмінник EX.ua сьогодні відновить роботу.

 

У компанії-реєстратора imena.ua повідомили, що файлообмінник EX.ua через певний період може запрацювати.

«Як нам повідомили представники сервісу зберігання інформації EX.ua, наразі відбуваються спроби відновити роботу сайту. І з імовірністю 99% можна сказати, що сайт буде доступний протягом 4-5 годин», - йдеться в повідомленні компанії-реєстратора imena.ua.

Нагадаємо, домен файлообмінного ресурсу ex.ua відновив свою роботу, скористатися ним буде можливо вже протягом найближчої доби.

Раніше слідство відкликало вимогу про блокування домену EX.ua, згідно з яким позавчора, 31 січня, реєстратор imena.ua припинив обслуговування домену, в результаті чого файлообмінний ресурс став недоступним.

31 січня МВС відключило сайт EX.ua, де люди звикли зручно і безкоштовно дивитися фільми, завантажувати ігри та багато, багато іншого. В офісі компанії проводяться обшуки, а власників ресурсу викликають на допити.

Зазначимо, що минулі обшуки в офісах компанії EX.ua можуть мати наслідки і для його користувачів. Юристи вважають, що порушити кримінальну справу проти користувачів ресурсу в Україні нескладно, для цього достатньо заяви правовласника.

За інформацією представників EX.ua, в МВС прагнули отримати персональні дані про користувачів, які розміщують піратський контент. !zn

Читайте також:

Сайти влади досі не працюють 12:30

Канал «1+1» спростував причетність до закриття EX.UA

Дарка Чепак просить не мстити президенту за EX.UA

На користувачів EX.ua можуть завести кримінальні справи