Черновецький заявляє, що немає ніякого відношення до EX.UA

03 березня 14:51

Черновецький навіть не підозрював про існування EX.UA.

 

Мер Києва Леонід Черновецький категорично спростував інформацію про причетність його сім'ї до діяльності файлообменника EX.UA.

"Із здивуванням прочитав інформацію ТСН про те, що моя сім'я може мати якесь відношення до файлообмінного ресурсу EX.UA, про який, до речі, я нічого ні поганого, ні хорошого ніколи не чув", - цитує "Українська правда" заяву Черновецького.

Мер стверджує, що вперше з цієї "висмоктаної з пальця" інформації почув про імена людей, які нібито знайомі з ним і займаються розвитком цього інтернет-ресурсу.

"Однак, з урахуванням тієї обставини, що ТСН постійно подає про мене в ефір брехливу і таку, що ганьбить моє ім'я інформацію, вважаю, що і ця "інформація" такого ж роду. Тому я її категорично спростовую!" - сказав Черновецький.

Він назвав дві версії появи цієї "качки".

"Або хтось з українських власників телеканалу пов'язаний з цим ресурсом і йому з якоїсь причини необхідно відвести від себе цей зв'язок, або журналісти "банально" відпрацювали гроші, отримані від тих, хто реально стоїть за EX.UA", - заявив Черновецький.

Раніше журналісти програми "Гроші" знайшли за файлообмінником сліди сім'ї Черновецких. !zn

Читайте також

СБУ знайшла хакерів, що мстили за EX.UA

МВС визнало помилки в справі EX.UA і усунуло від розслідування слідчого


Влада намагалася закрити EX.UA на догоду МВФ

EX.UA досі не може повернути свої сервери