Adobe вперше показала інтерфейс нового Photoshop CS6

31 сiчня 09:02

Компанія-розробник поділилася деталями про нову версію графічного редактора.

 

Компанія Adobe Systems, провідний розробник ПЗ для дизайну та поліграфії, вперше показала користувальницький інтерфейс наступної версії графічного редактора Photoshop.

Домінувати у новій графічній оболонці будуть темно-сірі кольори - така гама, вважають в Adobe, не буде відволікати увагу користувачів на елементи інтерфейсу.

Перший із серії відеороликів, що демонструють можливості нового "фотошопу", було викладено на офіційному YouTube-каналі. У двохвилинному кліпі показано процес редагування фотографії за допомогою плагіна Camera Raw 6 і наступної обробки у Photoshop.

Як розповів старший менеджер щодо "фотошопу" Брайан О'Ніл Х'юз, користувачі зможуть обирати з чотирьох відтінків інтерфейсу - від темного до світло-сірого (останній аналогічний до кольору у сучасній версії). За його словами, у шостій версії редактора також з'явиться функція Rich cursor support, яка дозволить швидко дізнатися діаметр пензля, його твердість і прозорість.

Представлена ​​версія Photoshop увійде до складу "творчого" пакету Creative Suite 6 (CS6). Його вихід очікується у першій половині 2012 року.

!zn

Читайте також:

Photoshop з'явиться у планшетах і смартфонах

Google Docs навчили працювати з Excel і Photoshop