Зозуля заявив про бажання виступати в англійській Прем'єр-лізі

25 сiчня 10:08

Форвард "Дніпра" зрадів чуткам про свій можливий трансфер.

 

Нападник "Дніпра" і збірної України Роман Зозуля заявив, що його обрадували чутки про можливий трансфер в англійську "Астон Віллу", які з'явилися в січні.

"Чесно, це моя мрія - грати в Англії. Я сам зрадів таким чуткам - дуже хочу виступати в тамтешній Прем'єр-лізі. Я про це відразу сказав Ігорю Коломойському, коли продовжував контракт. Але, на жаль, ніякої конкретики немає.

Після травми я довго не грав, не був на виду, і пропозицій поки немає - я ж не Ярмоленко і не Коноплянка. Але дуже хочу спробувати себе в якомусь топ-чемпіонаті. Якщо будуть пропозиції, із задоволенням їх розгляну", - сказав Зозуля в інтерв'ю Kp.ua.

Нападник підкреслив, що вже повністю відновився від травми і на тренуваннях працює в повну силу: "Я тренуюся в загальній групі, працюю на повну силу. Під час відпустки, яка тривала місяць, відпочивав всього тиждень, а потім весь час працював за своєю програмою, яку надіслав мені знайомий хорватський фахівець. Я кожен день ходив у тренажерний зал і в Києві, і на відпочинку - "закачував" коліно. Зараз, на щастя, все добре".

Читайте також: Нападник "Дніпра" Зозуля створив фонд в підтримку української армії

Нагадаємо, раніше форварду "Дніпра" повернули медаль фіналіста Ліги Європи, яку він продав на аукціоні для допомоги українській армії.