Збірну України вже за два тижні може очолити Ерікссон або Фоменко

12 грудня 15:00

Керівництво федерації проведе перемовини з обома кандидатами, після чого прийме остаточне рішення.

 

На посаду головного тренера національної збірної України претендують шведський фахівець Свен-Горан Ерікссон і український тренер Михайло Фоменко, який також є головою комітету національних збірних Федерації футболу України. Таке рішення було прийнято сьогодні на нараді ФФУ.

За словами віце-президента ФФУ Віталія Данилова, керівництво федерації проведе перемовини з обома кандидатами, після чого прийме остаточне рішення. Виконком ФФУ, на якому можуть призначити нового тренера, відбудеться 24 грудня, повідомляє Sport.ua.

- У футбольної федерації України є гроші на будь-якого тренера збірної

Раніше повідомлялося, що керівництво ФФУ скоротило кількість розглянутих претендентів на пост головного тренера національної збірної до п'яти осіб.

Нагадаємо, збірна України з футболу залишається без головного тренера з кінця вересня, після того, як колишній наставник "жовто-синіх" Олег Блохін перейшов працювати у київське "Динамо". Раніше з'явилася інформація про те, що збірну може очолити відомий шведський фахівець Свен-Горан Ерікссон. Але сам тренер заявив, що не вів переговорів з Федерацією футболу України про роботу з головною командою нашої країни. !zn

Читайте також:

Федерація футболу розглядає близько 30 кандидатів на пост тренера збірної

Швед Свен-Йоран Ерікссон готовий очолити збірну України


Нового тренера збірної України з футболу призначать у 2013 році