Збірна України розгромила Естонію з рахунком 4:0

29 травня 04:17

Національна збірна України з футболу розгромила у товариському матчі в австрійському місті Куфштайн команду Естонії з рахунком 4:0. Це перший з трьох підготовчих поєдинків нашої команди напередодні Євро-2012.

 

Збірна України у першому товариському матчі на зборі до Євро-2012 в Австрії не зустріла гідного опору з боку Естонії.

Уже в дебюті зустрічі команді Блохіна вдалося відкрити рахунок у матчі: Ярмоленко метрів з тринадцяти потужно пробив по воротах, після відмінного пасу Назаренка. Збірна України не стала зупинятися на досягнутому, а продовжила грати першим номером. Після кількох нереалізованих моментів на 34-й хвилині Олег Гусєв забив другий м'яч, реалізувавши пенальті за фол на Ярмоленка.

А через чотири хвилини розгром збірної Естонії оформив Андрій Воронін, який головою замкнув простріл з правого флангу у виконанні Марко Девіча.

У другому таймі Олег Блохін провів серію замін. Зокрема, на полі з'явилися Ракицький, Алієв, Бутко, Селезньов, Мілевський і Шевченко. Останні двоє і організували четвертий м'яч у ворота естонців: Шева обіграв двох захисників, і віддав точний пас під удар Мілевському, який вразив уже порожні ворота з двох метрів.

Українці неодноразово могли збільшити рахунок, але або не порапляли по воротах, або самовіддано грали захисники. Естонці ж фактично не створили проблем обороні команди Блохіна, за винятком удару Андреса Опера, з яким впорався П'ятов.

Нагадаємо, що у вівторок наставник української збірної Олег Блохін повинен оголосити остаточну заявку на Євро-2012 з 23 осіб.


1 червня збірна України зіграє контрольний поєдинок проти збірної Австрії, а завершить підготовку до чемпіонату Європи зустріччю зі збірною Туреччини 5 червня.

Україна - Естонія 4:0

Голи: Ярмоленко, 9, Гусєв, 35 (з пенальті), Воронін, 41, Мілевський, 50

Україна: Пятов, Селін, Хачеріді, Михалик (Ракицький, 46), Гусєв (Бутко, 63), Назаренко (Селезньов, 54), Тимощук, Коноплянка, Воронін (Алієв, 46), Ярмоленко (Шевченко, 46), Девич (Мілевський, 46)

Естонія: Аксалу, Шишнов, Степанов, Клаван, Круглов, Камс, Тамм, Дмітрієв, Вунк, Сааг, Конса. На заміну виходили: Палату, Васільєв, Ліндпере, Опер, Кінк. !zn

Читайте також:

Вчені прогнозують перемогу Іспанії на Євро-2012

Англійців відмовляють від поїздки на Євро-2012 в Україну: «Назад ви можете повернутися у труні»


Фанати «Баварії» вимагають вигнати з команди Тимощука - він приносить нещастя (відео)