Збірна Італії вийшла до півфіналу Кубка Федерації

06 лютого 06:15

Збірна Італії вийшла до півфіналу Кубка Федерації. У п'ятому, вирішальному матчі Флавія Пеннетта і Роберта Вінчі перемогли українок Лесю Цуренко і Ольгу Савчук.

 

У перший день протистояння зі збірною Італії у Першій Світовій групі Кубка Федерації, збірна України з тенісу змогла виграти один матч.

У першому матчі лідер Української збірної - Катерина Бондаренко - поступилася чвертьфіналістці Відкритого чемпіонату Австралії Сарі Еррані: 2-6 3-6.

А у другому матчі друга ракетка України Леся Цуренко принесла своїй збірній перше очко Кубка Федерації, розгромивши чемпіонку Ролан Гаррос-2010 Франческу Скьявоне з рахунком: 6-1 6-2.

Після того, як Цуренко зрівняла рахунок у чвертьфінальному матчі Кубка Федерації, відбулася зустріч у парному розряді. Леся Цуренко і Ольга Савчук протистояли Флавії Пеннтте і Роберті Вінчі.

Перший сет наші дівчата програли 5:7, але у другому розгромили італійок 6:0. Проте на останній, вирішальний сет Цуренко і Савчук не змогли зібратися, програвши його з рахунком 1:6.

Україна пропускає Італію до півфіналу, де також зіграють Росія, Чехія та Сербія. Україна зіграє у плей-офф за право залишитися у Світовій групі. !zn

Читайте також:

Азаренко очолила рейтинг найсильніших тенісисток світу

На Australian Open Україна зазнала втрат

Українські тенісисти зберегли позиції у світовому рейтингу