Збірна Англії мінімально обіграла Норвегію в першому матчі з новим тренером (відео)

27 травня 07:34

Суперник України в груповому турнірі на Євро-2012 збірна Англії здобула першу перемогу під керівництвом нового тренера Роя Ходжсона. Англійці обіграли в Осло норвежців з рахунком 1:0.

 

Збірна Англії з футболу здобула першу перемогу під керівництвом нового тренера Роя Ходжсона, обігравши в товариському матчі в Осло команду Норвегії з рахунком 1:0.

Єдиний гол на дев'ятій хвилині матчу провів півзахисник "Манчестер Юнайтед" Ешлі Янг, який точним ударом завершив свій сольний прохід до штрафного майданчика суперника.

Це був єдиний матч суботи за участю однієї з команд групи D Євро-2012, в якій доведеться грати збірній України.



Ав цей день розминалися всі учасники групи В, яка гратиме в Харкові та Львові. Так збірна Німеччини несподівано програла в Базелі Швейцарії з рахунком 3:5. Головним героєм матчу став нападник німецького "Байєра" Ерен Дердійок, який відзначився хет-триком у ворота бундестіму. А крапку в цьому поєдинку поставив форвард київського "Динамо" Адмір Мехмеда.

Ще одні фаворити Євро-2012 голландці також здивували своїх прихильників, програвши в Амстердамі з рахунком 1:2 Болгарії. Перед самою перервою рахунок у матчі відкрив Робін Ван Персі. Але на початку другого тайму півзахисник Івелін Попов зрівняв рахунок ударом з пенальті, а на останніх секундах доданого часу нападаючий Міцанскі, що вийшов на заміну, приніс болгарам перемогу.

Португалія не змогла пробити на поле стадіону в Лейрії воротаря збірної Македонії та львівських "Карпат" Мартіна Богатінова. Зустріч завершилася нульовою нічиєю.

Збірна Данії нічого не змогла протиставити Бразилії, програвши з рахунком 1:3. У першому таймі у воротах датчан двічі розписався нападник "Порту" Халк, а ще один раз скандинави "відзначилися" автоголом. Після перерви Данії вдалося лише відіграти один гол зусиллями форварда Нікласа Бендтнера.

Співорганізатори Євро-2012 поляки мінімально обіграли на своєму полі Словаччину. Єдиний гол на рахунку захисника Дам'єна Перкі на 30-й хвилині. Суперники Польщі по матчу-відкриття чемпіонату Європи греки втратили перемогу в матчі зі Словенією (1:1), пропустивши за три хвилини до кінця основного часу.

Ще одна команда групи А Чехія вирвала перемогу у Ізраїлю з рахунком 2:1. Відкрив рахунок ударом з пенальті Мілош Барош, перед перервою ізраїльтяни зрівняли рахунок, а перемогу чехам приніс Давид Лафата на 90-й хвилині.

Діючі чемпіони Європи іспанці переграли з рахунком 2:0 Сербію. Їх суперник по групі Євро-2012 Ірландія мінімально обіграла Боснію завдяки точному удару нападника Лонга. ! Zn

Читайте також:

Збірна Англії втратила одного з воротарів

Збірна Англії назвала склад на Євро-2012

Збірна України розгромила дублюючий склад турецького «Антальяспор»


Тренер збірної Росії визначився з остаточним складом перед Євро-2012