Збірна України з біатлону піднялася на друге місце в Кубку націй

18 сiчня 13:53

Жіноча збірна поступається лише німецькій команді.

 

Жіноча збірна України піднялася на друге місце в рейтингу Кубка націй з біатлону. Цьому посприяла перемога українок в естафеті на етапі Кубка світу в Рупольдінгу.

Після успіху в естафеті українки обійшли в першій трійці Чехію, а також продовжують випереджати Італію, Норвегію та Францію. На даний момент наша збірна має у своєму активі 3288 очок, поступаючись лише німкеням, у яких 3640 очок.

Також варто відзначити, що в індивідуальному заліку Кубка світу відразу дві українки входять в десятку кращих. Олена Підгрушна посідає восьме місце, а Юлія Джима - десяте. Лідирує чешка Габріела Соукалова, котра значно випереджає француженку Марі Дорін-Абер і німкеню Франциску Хільдебранд.

У чоловіків кращий результат серед українців на даний момент у Дмитра Підручного - дев'ятнадцяте місце. А чоловіча збірна в рейтингу Кубка націй йде на восьмій сходинці.

Нагадаємо, в естафеті збірна України у складі Олени Підгрушної, Юлії Джими, Ірини Варвінець і Валі Семеренко залишила позаду себе збірні Німеччини та Італії.