Захисник «Мілана» прибув до Києва для підписання контракту з «Динамо»

30 липня 09:44

«Динамо» продовжує масштабну трансферну кампанію. Київський клуб планує орендувати нігерійця Тайє Тайво на один рік з можливістю викупу контракту. Вартість оренди складає 500 тисяч євро.

 

Нігерійський захисник «Мілана» Тайє Тайво прибув до Києва для підписання угоди з «Динамо». Футболіст проходить медогляд в одній з приватних клінік столиці України і, швидше за все, вже 30 липня поставить підпис під контрактом з киянами.

Як відомо, «Динамо» планує орендувати гравця на один рік з можливістю викупу контракту. Вартість оренди складає 500 000 євро.

Тайє Тайво перейшов до «Мілана» з французького «Марселя» влітку 2011 року, однак, не зумівши закріпитися у складі «россонері», взимку відправився в оренду в англійський «Куїнз Парк Рейнджерс». В Англії нігерієць провів 15 матчів і забив один гол.

Нагадаємо, цього літа київське «Динамо» провело дорогу і масштабну трансферну кампанію, посилившись півзахисниками Ніко Кранчаром («Тоттенхем»), Віталієм Каверіним («Дніпро»), Андрієм Богдановим («Арсенал»), Мігелем Велозу («Дженоа»), Раффаелем («Герта») і нападником Марко Рубеном («Вільяреал»). !zn

Читайте також:

«Динамо» зіграє з «Феєнордом» в третій кваліфікації Ліги чемпіонів

Півзахисник Ярмоленко увійшов до топ-5 найбільш затребуваних гравців

Сьомін: Гравців "Динамо" вистачає на 60 хвилин

Сьомін окреслив завдання «Динамо» в Лізі чемпіонів