Захисник «Мілана» перейшов в «Динамо»

31 липня 15:05

31 липня Тайво пройшов медобстеження, після чого підписав особистий контракт з київським клубом. У «Динамо» він гратиме під номером 33. Вартість піврічної оренди гравця становить 500 тисяч євро.

 

Нігерійський лівий захисник італійського «Мілана» Тайє Тайво перейшов у київське «Динамо». Динамівці орендували 27-річного гравця до кінця сезону.

31 липня Тайво пройшов медобстеження, після чого підписав особистий контракт з київським клубом. У «Динамо» він гратиме під номером 33.

Як відомо, «Динамо» орендувало гравця на один рік з можливістю викупу контракту. Вартість оренди складає 500 тисяч євро.

Тайє Тайво перейшов до «Мілана» з французького «Марселя» влітку 2011 року, однак, не зміг закріпитися у складі «россонері», взимку перейшов в оренду в англійський «Куїнз Парк Рейнджерс». В Англії нігерієць провів 15 матчів і забив один гол.

Нагадаємо, цього літа київське «Динамо» провело дорогу і масштабну трансферну кампанію, посилившись півзахисниками Ніко Кранчарем («Тоттенхем»), Віталієм Каверіним («Днeпр»), Андрієм Богдановим («Арсенал»), Мігелем Велозу («Дженоа»), Раффаеле («Герта») і нападником Марко Рубеном («Вільяреал»). !zn

Читайте також:

«Динамо» зіграє з «Феенордом» в третій кваліфікації Ліги чемпіонів

Два захисники «Динамо» отримали дискваліфікацію в єврокубках


Сьомін окреслив завдання «Динамо» в Лізі чемпіонів


Сьомін: Гравців "Динамо" вистачає на 60 хвилин