Ярмоленко серйозно зацікавив "Барселону" - ЗМІ

26 серпня 12:06

Каталонський клуб шукає заміну для Педро, який пішов у "Челсі".

 

Найближчим часом півзахисник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко може підписати контракт з "Барселоною", повідомляє іспанське видання Sport.es. Головний тренер каталонського клубу Луїс Енріке нібито вже дав добро на цей трансфер, а український вінгер може замінити в "Барсі" Педро.

Повідомляється, що керівництво "Барселони", у якої діє заборона на трасфери до 1 січня 2016 року, планувало розглянути можливість підписання Ярмоленка взимку, однак активність "Евертона" змусила переможця Ліги чемпіонів діяти вже зараз. При цьому преса пише, що до зими Ярмоленко може залишитися в "Динамо", проте під питанням участь Андрія в матчах Ліги чемпіонів - якщо в цьому сезоні він буде заграний за киян, то у складі "Барселони" в Лізі чемпіонів зіграти вже не зможе.

Сума трансферу Ярмоленка може скласти 20 мільйонів євро трьома траншами: 5 мільйонів влітку, 5 - у січні 2016-го року, а ще 10 - по закінченню сезону.

Також Sport.es повідомляє, що можливістю підписання Ярмоленко цікавився "Арсенал", а Арсен Венген навіть провів з гравцем бесіду. Однак сам Ярмоленко у коментарі "Обозревателю" цю інформацію спростував: "Я не знаю, хто може таке писати від мого імені. Мені особисто смішно. Арсен Венгер мені не дзвонив". У той же час футбольний агент Шандор Варга заявив, що мав розмову з Венгером з приводу потенціалу 25-річного футболіста, але наставник "Арсеналу" відзначив, що "Ярмоленко хороший гравець, але не більше".

Нагадаємо, за неофіційною інформацією, "Динамо" запропонувало своєму лідеру новий контракт, проте раніше він заявляв, що не буде перепідписувати угоду.