Всупереч пропозиції від ПСЖ, Руні вимагає новий контракт у "Манчестері"

16 квiтня 17:02

Англійський нападник не горить бажанням переходити у "Парі сен-жермен".

 

The Telegraph повідомляє про те, що у нападаючого немає бажання залишати "Манчестер Юнайтед". Незважаючи на не зовсім вдалий сезон, Руні має намір почати переговори про підписання нового контракту з клубом.

Діюча угода Шрека завершується у кінці сезону-2014/15, проте газета повідомляє про те, що вже влітку Руні і його представники підпишуть новий договір з "Червоними дияволами".

Втім, бажання продати один із символів клубу може перевершити наміри футболіста, тим більше, з огляду на суму можливого трансферу англійця у "Парі сен-жермен". Нагадаємо, що катарські власники паризького клубу готові виділити на придбання Руні близько 40 мільйонів фунтів. А якщо ще врахувати і досить високу зарплату форварда в 250 тисяч фунтів за тиждень, можна припустити, що його перехід у ПСЖ дійсно відбудеться.

Примітно те, що напередодні колишній радник ПСЖ Мішель Мулен в ефірі одного з французьких каналів заявив, що переїзд Руні до Парижа - доконаний факт. За словами менеджера, Уейн Руні почне виступи у ПСЖ з нового сезону.

Раніше повідомлялося і про те, що один з лідерів ПСЖ Златан Ібрагімович бажає бачити Руні серед своїх партнерів по команді. !zn

Читайте також:

Італійські клуби встановили антирекорд в єврокубках

Французьких футболістів обкладуть "податком Депардьє"

Бекхем дебютував у ПСЖ: Анчелотті задоволений

Легендарний тренер розповів про спокуси для молодих футболістів