Вперше за два місяці "Барселона" вийде на гру разом з головним тренером

28 березня 14:29

Тіто Віланова повернувся до Каталонії після двомісячного курсу лікування у США, і швидше за все буде керувати діями підопічних у черговому матчі іспанського чемпіонату.

 

Головний тренер "Барселони" Тіто Віланова, який нещодавно повернувся зі США, де він проходив реабілітацію після операції з видалення пухлини привушної залози, повернеться до роботи у п'ятницю, інформує Football Espana.

Для початку Віланова проведе перше тренування з командою з січня. Крім того, стало відомо, що Віланова буде керувати командою в суботньому матчі 29-го туру чемпіонату Іспанії з "Сельтою". Зазначимо, що весь час, поки Віланова перебував на лікуванні, командою керував його асистент Жорді Роура.

Нагадаємо, раніше один з лідерів "Барселони" Ліонель Мессі відзначав, що команді дуже не вистачає наставника, незважаючи на досить гарні результати, продемонстровані командою без нього.

За свою відсутність в розташуванні клубу Віланова не зумів побачити на власні очі дві поразки "Барселони" в класичних протистояннях з "Реалом", а також успіх каталонців в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, де його підопічні розібралися з "Міланом". !zn

Читайте також:

Мессі встановив черговий рекорд

В "Барселоні" і ПСЖ задоволені результатом жеребкування чвертьфіналу ЛЧ

Моурінью все-таки повернеться в "Челсі"

Президент ФІФА не виключає повторного голосування по чемпіонату світу-2022