Володимир Кличко захистив свої титули, побивши непереможного поляка Ваха (ВІДЕО)

10 листопада 21:03

Протягом дванадцяти раундів Володимир активно атакував і мав велику перевагу. Вах проявив справжні чудеса стійкості, витримавши безліч попадань у голову. Троє суддів одноголосно віддали перемогу українцеві.

 

Український боксер-суперважкоатлет, чемпіон світу за версіями IBF і WBO, а також суперчемпіон WBA Володимир Кличко захистив свої титули в бою з поляком Маріушем Вахом.

Поєдинок видався непростим для українського чемпіона. Протягом дванадцяти раундів Володимир активно атакував і мав велику перевагу, проте його суперник виявляв справжні чудеса стійкості, витримавши безліч попадань у голову.

Лише в п'ятому раунді у поляка був шанс переломити хід поєдинку. Вах скористався розслабленням Кличко, провів декілька небезпечних ударів, але Володимира врятував гонг. Після цього український чемпіон зміг взяти ситуацію під контроль і до кінця поєдинку не випускав ініціативу зі своїх рук.

У підсумку всі троє суддів одноголосно віддали перемогу Володимиру Кличку. Перемога стала для Кличка-молодшого 59-ою на професійному рингу.


Відзначимо, що для Маріуша Ваха поразка від українця стала першою в кар'єрі. Вах, який молодше 36-річного опонента на чотири роки, раніше виграв 27 матчів (15 з них - нокаутом). !zn

Читайте також:

Володимир Кличко вибрав собі нового тренера


Бій Кличко-Повєткін відбудеться до кінця лютого 2013

Брати Клички проведуть ще п'ять боїв на двох

Кличко планує виступати на рингу до п'ятидесяти років