Володимир Кличко може провести бій проти Марко Хука

19 вересня 08:14

Найближчий бій, в якому Кличку-молодшому належить захищати титул чемпіона світу, український боксер проведе проти поляка Маріуша Ваха 10 листопада у Гамбурзі. Після цього його суперником цілком може стати німецький важкоатлет.

 

Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF Володимир Кличко може провести бій з чемпіоном світу в першій важкій вазі за версією WBO німцем Марко Хуком, заявив менеджер братів Кличків Бернд Бенте, слова якого передає німецьке видання Bild.

Єдина проблема, яка може виникнути, пов'язана з правами на телевізійну трансляцію боїв: бої Кличка повинні транслюватися на телеканалі RTL, команда Хука пов'язана контрактом з телеканалом ARD.

"У будь-який час. Марко сам сказав, що хоче провести бій. Немає жодних проблем, він мужній боєць, який здатний зацікавити глядачів", - сказав Бенте.

"Я завжди згоден на бій з будь-яким суперником. Я готовий (до цієї зустрічі)", - заявив Кличко-молодший.

Хук, що в даний момент знаходиться на відпочинку в Туреччині, упевнений, що зможе скласти Кличку хорошу конкуренцію. "Для Кличка це буде серйозний виклик. Я добре захищаюся і можу сильно вдарити. Я готовий боксувати з Володимиром де завгодно, навіть на Місяці. А якщо серйозно, то цей бій здатний заповнити трибуни Олімпійського стадіону в Берліні (місткість якого складає майже 75 тисяч осіб)", - вважає Хук.

Наступний бій, в якому Кличку-молодшому належить захищати титул чемпіона світу, український боксер проведе проти поляка Маріуша Ваха 10 листопада в Гамбурзі. !zn

Читайте також:

Непереможний поляк пообіцяв Володимиру Кличку ненудний бій

Нова зірка російського боксу почав переговори про бої з братами Кличками

Кличко-молодший після спорту політикою займатися не має наміру

Кличко планує виступати на рингу до п'ятидесяти років