Володимир Кличко офіційно підтвердив зустріч з італійцем Піанетою

05 березня 13:55

Володимир Кличко проведе свій наступний бій 4 травня в німецькому Мангеймі: протистояти йому буде італієць Франческо Піанета.

 

Офіційний сайт чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями IBF/WBA/WBO/IBO Володимира Кличка (59-3, 50 КО) повідомляє, що у своєму наступному поєдинку йому протистоятиме досі непереможний італієць Франческо Піанета. Бій відбудеться 4 травня 2013 року на арені SAP в німецькому Мангеймі. Це буде добровільний захист титулу WBA.

Зазначимо, що раніше подібна інформація з'являлася у пресі, зокрема про поєдинок з італійцем у ті ж терміни говорив менеджер братів Кличків Берндт Бенте. Також передбачалося, що Володимир Кличко може зустрітися з кубинцем Одланьєр Солісом і пуерторіканцем Фресом Окендо.

Італійцеві Франческо Піанеті, який постійно живе у німецькому Гельзенкірхені, 28 років, у професійному боксі він провів 29 матчів, у 28-ми з них отримав перемогу (15 нокаутом), один поєдинок завершився внічию. Піанета на кілька сантиметрів поступається у рості Володимиру.

Нагадаємо, що останній бій Володимира Кличка відбувся 10 листопада 2012 року - тоді українець у 12 раундах здолав поляка Маріуша Ваха. !zn

Читайте також:

Менеджер Кличка: Володимир зустрінеться з Піанетою 4 травня

Не зумівши перемогти українця В'ячеслава Глазкова, американець Малік Скотт хоче бою з Кличком

Італійська боксер Франческо Піанета став кандидатом на бій з Володимиром Кличком

Ломаченко, Усик приносять перемогу "Українським Гетьманам" у Світовій серії боксу