Визначилися чвертьфіналісти Кубка України (ВІДЕО)

01 листопада 05:15

Відбулися всі поєдинки 1/8 фіналу Кубка України з футболу. У чвертьфінальну стадію національного Кубка впевнено увійшли «Шахтар» і «Дніпро».

 

Лідери чемпіонату України з футболу «Шахтар» і «Дніпро» впевнено вийшли у чвертьфінальну стадію національного Кубка.

У матчі 1/8 фіналу донецький клуб з рахунком 4:1 розгромив у середу в Ужгороді місцеву «Говерлу». На 50-й хвилині рахунок у матчі відкрив «гірник» Фернандіньо після пасу Генріха Мхітаряна. Через п'ять хвилин Хорді Лопес з пенальті зрівняв результат. У середині тайму пенальті вже в ворота «Говерли» не забив найкращий снайпер «Шахтаря» в сезоні Мхітарян. Але через п'ять хвилин Алекс Тейшейра вивів гостей вперед, незабаром Луїс Адріано закріпив перевагу донецької команди, а потім Вілліан, взяти участь у двох попередніх голах, сам відзначився з пенальті.

«Дніпро» у свою чергу розібрався на своєму полі з маріупольським «Іллічівцем» з рахунком 2:0. На початку другого тайму рахунок відкрив бразилець Матеус. На 73-й хвилині гості могли зрівняти рахунок, але Костянтин Ярошенко не зміг переграти воротаря дніпропетровців Яна Лаштувку. А через три хвилини ще один бразилець «Дніпра» Жуліано зміцнив перевагу своєї команди після пасу Євгена Селезньова.

А ось «Металіст», що йде четвертим в чемпіонаті, програв у Львові слабо виступаючим в нинішньому сезоні «Карпатам». На 68-й хвилині господарі поля залишилися в меншості, а через чотири хвилини аргентинець Крістальдо вивів харків'ян вперед. Але через п'ять хвилин боснійський легіонер «левів» Семір Штіліч зрівняв рахунок. Зустріч перейшла в додатковий час, і на 107-й хвилині грузин Леван Кенія приніс «Карпатам» перемогу.

У чвертьфіналах Кубка Прем'єр-ліга буде представлена ще 4 клубами. Сімферопольська «Таврія» обіграла в Полтаві «Ворсклу» з рахунком 3:2. Київський «Арсенал» переміг 1:0 в Краматорську місцевий «Авангард». «Чорноморець» з рахунком 2:1 здолав у гостях «Украгроком» з села Головківка Кіровоградської області. Луцька «Волинь» забив два голи Свердловську «Шахтарю».

Ще один учасник 1/4 фіналу Кубка - першоліговий «Севастополь», який обіграв з рахунком 2:0 на виїзді тернопільську «Ниву».

Багаторазовий володар Кубка України - київське «Динамо» припинило боротьбу в 1/16 фіналу, програвши «Шахтарю» в Донецьку з рахунком 1:4. !zn

Читайте також:

«Шахтар» продовжує лідирувати в турнірній таблиці чемпіонату України з футболу (ВІДЕО) на Євро-2013

Шовковський завершив кар'єру у збірній України

Офіційним талісманом Чемпіонату світу-2014 з футболу став броненосець (ФОТО)