Віталій Кличко спростував інформацію про бій з непереможним німцем

26 червня 12:31

Кличко-старший здивований тим, що ЗМІ вже визначили місце і дату його наступного бою і навіть «обрали» йому суперника. «Коли у мене буде конкретна інформація, ми одразу зберемо прес-конференцію, де повідомимо про те, де і коли відбудеться мій наступний поєдинок», - сказав Віталій.

 

Ні місце наступного бою Віталія Кличка, ні його майбутній суперник поки не визначені. Про це Кличко-старший розповів на прес-конференції у Чернівцях, коментуючи чутки про свого наступного суперника, яким, зокрема, може стати непереможний німецький важкоатлет Мануель Чарр.

«З'явилася інформація про те, що мій бій пройде на «Олімпійському». Уже навіть суперника назвали. Заявляю, що ця інформація не відповідає дійсності, ніяких контрактів я не підписував. Коли в мене буде конкретна інформація, ми одразу зберемо прес-конференцію, де повідомимо про те, де і коли відбудеться мій наступний поєдинок», - сказав Віталій.

Нагадаємо, що за інформацією німецьких ЗМІ, Віталій Кличко проведе свій наступний бій 8 вересня в Києві на стадіоні НСК «Олімпійський», а його суперником стане німецький боксер ліванського походження Мануель Чарр.

Чарр на даний момент знаходиться на 11-й позиції у рейтингу WBC. В активі 27-річного боксера на прізвисько Діамантовий Хлопець 21 перемога на професійному рингу (11 нокаутів) і жодної поразки.

Зазначимо, що сам Мануель Чарр вже встиг заявити, що підписав контракт на бій з Віталієм.

Як повідомлялося, очікується, що цей бій стане останнім у професійній кар'єрі Кличка, який володіє поясом чемпіона світу за версією WBC. !zn

Читайте також:

Кличко відмовився від бою з Хеєм і Чісорою

Володимир Кличко у 2012 році проведе три поєдинки

Нова зірка російського боксу почав переговори про бої з братами Кличками