Віталій Кличко розчарований боєм

09 вересня 07:46

Кличко, також як і його суперник Мануель Чарр, хотів боксувати далі, щоб завершити бій нокаутом. Чемпіон підкреслив, що Чарр дуже серйозний суперник з великим серцем, який показав бійцівський дух.

 

12-разовий чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталія Кличка розчарований, що не зміг завершити бій з Мануелем Чарром справжнім нокаутом, оскільки поєдинок був зупинений за рішенням лікаря. Про це він сказав на прес-конференції в Москві, після перемоги над німцем.

«Глядачі напевно, хотіли подивитися трохи більше поєдинку і хотіли побачити завершення поєдинку справжнім нокаутом, але, на превеликий жаль, це спорт і так трапляється. Я колись в такому ж становищі був, коли лікар зупинив і не давав можливості продовжувати бій», - сказав Кличко.

«Розумію розчарованість Чарра, він хотів боксувати далі. Я теж був готовий боксувати далі, але є правила і спортсмени повинні їх дотримуватися», - сказав він.

- Кличко відстояв титул чемпіона світу, перемігши Чарра технічним нокаутом (ВІДЕО)

Чемпіон підкреслив, що Чарр дуже серйозний суперник з великим серцем, який показав бійцівський дух. «Це викликає повагу», - сказав він. При цьому він зазначив, що повністю контролював весь поєдинок і бачив всі удари, які намагався завдати М.Чарр. За його словами, набагато легше боксувати з бійцем, який атакує і робить більше помилок. Лікар, що зупинив поєдинок підкреслив, що розсічення було дуже сильним і його не можна було зупинити. «Я не міг гарантувати, що якби боксер отримав ще кілька ударів, то з ним щось не трапилося», - сказав він.

Віталій мав перевагу по ходу всього поєдинку. Результат бою вирішив потужний удар Кличка в праву брову суперника. У четвертому раунді лікар вирішив зупинити двобій, після огляду розсічення Чарра. Німецькому боксеру було зараховано поразку технічним нокаутом. !zn

Читайте також:

Кличко-молодший назвав поведінку суперника свого брата «неадекватною»

Непереможний поляк пообіцяв Володимиру Кличку ненудний бій


Віталій Кличко не битиметься з Холіфілдом «ні за які гроші»