Віталій Кличко пообіцяв «унікальне спортивне шоу» в бою з Чарром

04 вересня 12:48

Кличко заявив, що підготовка пройшла без проблем, і він знаходиться у прекрасній формі. Чемпіон зробить все від нього залежне, аби довести, що по праву володіє одним з найпрестижніших титулів у важкій вазі, яким володіли Леннокс Льюїс, Майкл Тайсон і великий Мохаммед Алі.

 

11-разовий чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко обіцяє показати унікальне спортивне шоу під час бою з німецьким боксером Мануелем Чарром. Про це він сказав сьогодні на прес-конференції у Москві.

«Я обіцяю показати унікальне спортивне шоу всім тим, хто прийде на даний захід, і всім тим мільйонам телеглядачів, які зможуть спостерігати за поєдинком по телевізору», - сказав Кличко.

Чемпіон зазначив, що багато хто ставиться до Чарра як до боксера, який не має великого досвіду, але він є спортсменом, який представляє нове покоління бійців. «Як чемпіон світу я не можу собі дозволити боксувати проти будь-кого. Ми обрали одного з найсильніших суперників, того, хто перебуває в першій десятці світового рейтингу. Чарр - молодий, агресивний, сильний і впевнений, що це поєдинок сподобається всім тим, хто давно спостерігає за боксом, за найбільш важливою його складовою - важкою вагою. Я впевнений, цей поєдинок буде справжнім боєм», - сказав він.

Кличко повідомив, що підготовка пройшла без проблем, і він знаходиться в прекрасній формі. При цьому Кличко зазначив, що боїться розчарувати своїх шанувальників і свою команду. «Страху перед суперником я не відчуваю», - підкреслив він і додав, що зробить все від нього залежне, щоб довести, що по праву володіє одним з найпрестижніших титулів у важкій вазі, яким володіли Леннокс Льюїс, Майкл Тайсон і великий Мохаммед Алі. «Я зроблю все для того, щоб цей титул залишився в моїх руках», - оповіді він.

«Я бачу, що Чарр приїхав битися і перемагати. Чи вдасться йому це? Подивимося», - підкреслив Кличко.

Нагадаємо, 3 вересня Віталій Кличко і Чарр прибули до Москви, де 8 вересня у спортивному комплексі «Олімпійський» пройде боксерський бій за звання чемпіона світу. 40-річний Віталій Кличко за свою кар'єру провів 46 боїв, здобувши 44 перемоги (з них 40 - нокаутом) і зазнав через травми, всього двох поразок, але жодного разу не втрачав чемпіонський титул на рингу. Кличко має найвищий відсоток нокаутування (91%), ніж будь-хто з інших чемпіонів світу у суперважкій вазі. Мануель Чарр народився у Бейруті (Ліван), за свою професійну кар'єру жодного разу не був переможений і посідає 7-й рядок рейтингу WBC. На його рахунку 21 безпрограшний поєдинок, з яких 11 були закінчені нокаутом. У 2011 році 27-річний боксер завоював титул WBC International Silver у суперважкій вазі, отримавши перемогу у 8-ми раундах над Марсело Луїса Насіменто. !zn

Читайте також:

Кличко-старший та Чарр за п’ять днів до бою прибули до Москви

Віталій Кличко не битиметься з Холіфілдом «ні за які гроші»

Кличко за минулий рік заробив $5 млн за кордоном, і ні копійки в Україні

Кличко-старший проведе свій останній поєдинок у Москві