Віталій Кличко: Кар'єру в боксі завершу трохи пізніше

29 березня 09:19

41-річний чемпіон світу поки не готовий сказати, коли ж він повісить рукавички на цвях і повністю зосередитися на політиці.

 

Віталій Кличко поки не знає, коли він проведе свій останній бій і завершить кар'єру боксера. Про це він повідомив в інтерв'ю BBC.

"Рішення про те, я завершу кар'єру, чи ні, я прийму трохи пізніше. А потім я проінформую любителів боксу про це. Але не сьогодні. У боксі, як і в житті, важливо зробити все вчасно. Я зроблю це трохи пізніше", - зазначив Віталій Володимирович.

Нагадаємо, що свій останній бій Кличко-старший провів 8 вересня 2012 року в Москві проти німця Мануеля Чарра. Той поєдинок завершився перемогою українця в четвертому раунді, коли рефері зупинив матч через травму Чарра.

Втім, один з боксерів, охочих зустрічі з Кличком, - британець Девід Хей - нещодавно стверджував, що готовий повернутися на ринг і домогтися зустрічі з кимось із братів Кличків. Однак українець категорично спростував можливість бою з Хеєм.

"У нього був шанс битися зі мною, але він скасував бій. Тепер він може подумати про іншого суперника, але не про мене", - заявив Кличко.

"Такі слова, як від Хея, я чув багато разів. Це просто балачки. Я готовий до бою, а не до розмов. У Хея був шанс провести бій зі мною, але він його не використав. Хей - чемпіон світу з балаканиною. Я знаю, що я роблю добре свою роботу. Я все ще чемпіон світу і залишався ним протягом багатьох років. А Девід Хей може тільки говорити про це", - сказав, як відрізав Віталій Кличко.

Зазначимо, що Девід Хей зустрічався в 2011 році з Володимиром Кличком і поступився йому за очками в 12 раундах. !zn

Читайте також:

Володимир Кличко не знає, чи буде боксувати його старший брат

Тарас Шелестюк першим з "золотого покоління" українських боксерів перейшов у професіонали

Ломаченко, Усик приносять перемогу "Українським Гетьманам" у Світовій серії боксу

Володимир Кличко офіційно підтвердив зустріч з італійцем Піанетою