Вихідна допомога для Моурінью: "Реал" заплатить 10 мільйонів фунтів

14 березня 16:40

Швидше за все, Жозе Моурінью залишить "Реал" в кінці сезону, однак після цього португалець не залишиться осторонь.

 

Як повідомляє британська Daily Mail, головний тренер "Реала" Жозе Моурінью все-таки залишить свій пост після закінчення сезону. Наприкінці березня португальський фахівець зустрінеться з президентом "Королівського клубу" Флорентіно Пересом і обговорить з ним своє майбутнє.

За інформацією газети, керівництво "Реала" приготував для Моурінью вихідну допомогу - за дострокове розірвання контракту іспанський гранд заплатить 50-річному фахівцеві 10 мільйонів фунтів.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про інтерес до іспанця з боку англійських "Челсі" і "Манчестер Сіті", а також французького ПСЖ і італійського "Інтеру". Сам португалець напередодні зустрічі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів проти "МЮ" казав, що швидше за все, наступною його зупинкою стане Англія.

Зазначимо, що "Реал" Моурінью в нинішньому сезоні пробився в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів, проте у чемпіонаті Іспанії на 13 очок відстає від головного конкурента і історичного суперника "Барселони". Втім, в минулому сезоні Моурінью вдалося виграти Прімеру. !zn

Читайте також:

Катарські шейхи створять альтернативу Лізі Чемпіонів

Роналду забиває, "Реал"виграє на "Олд Траффорд" і виходить у чвертьфінал

Мадридський "Реал" восьмий рік поспіль визнано найбільш прибутковим футбольним клубом у світі

Легендарний тренер розповів про спокуси для молодих футболістів