Ветеран "Шахтаря" переходить в англійський "Вест Хем" без втрати у зарплаті

30 квiтня 12:16

Захисник донецького "Шахтаря" влітку стане вільним агентом і, найімовірніше, не буде підписувати новий договір з "гірниками".

 

31-річний ветеран донецького "Шахтаря" Разван Рац підпише контракт з лондонським "Вест Хемом", повідомляє англійська преса. За інформацією The Guardian, румунський захисник буде одержувати у Лондоні 35 тисяч фунтів на тиждень, що практично дорівнює його заробітній платні в Донецьку (2 мільйони євро на рік).

Угода Раца і англійського клубу буде діяти три роки.

Нагадаємо, що Рац виступає у "Шахтарі" з 2003 року, зігравши у помаранчево-чорній формі майже 300 ігор на різних рівнях. Румунський захисник забив 10 голів у 297-ми матчах. З "Шахтарем" Рац виграв Кубок УЄФА, а також сім чемпіонських титулів в чемпіонаті України.

У той же час чеський легіонер "Шахтаря" в інтерв'ю газеті "Спорт день за днем" зауважив, що не виключає такого варіанту, що покине Донецьк у грудні, коли підійде до кінця термін дії його контракту.

Нагадаємо, що у нинішньому сезоні донецький "Шахтар" за чотири тури до завершення чемпіонату в українській Прем'єр-лізі забезпечив собі золоті нагороди. Також донеччани можуть виграти і Кубок України. !zn

Читайте також:

Букмекери вважають "Шахтар" і "Дніпро" фаворитами Кубка України

Суперкубок України знову розіграють в Одесі