Вадим Рабинович може піти з посади президента "Арсеналу"

09 жовтня 14:56

Про відхід Вадима Рабиновича з поста президента "Арсеналу" буде офіційно оголошено в найближчі кілька днів. Раніше, наприкінці вересня президент клубу заявляв, що останнім часом не бере участь в управлінні командою, оскільки знаходиться за кордоном.

 

Вадим Рабинович найближчим часом може залишити посаду президента київського "Арсеналу". Про це UA-футбол повідомило джерело в структурі клубу.

За попередньою інформацією, причиною швидкого відходу Рабиновича став виліт київської команди з Ліги Європи. Нагадаємо, "Арсенал" у першому матчі розгромив словенську команду Мура, але канонірам було зараховано технічну поразку 0:3 за участь у грі захисника Матуку, який не відбув до кінця дискваліфікацію. У повторному матчі "Арсенал" переміг - 2:0, але за сумою двох матчів далі пройшла команда зі Словенії.

Про відхід Рабиновича з поста президента "Арсеналу", за даними джерела, буде офіційно оголошено в найближчі кілька днів.

Раніше, наприкінці вересня президент клубу заявляв, що останнім часом не бере участь в управлінні командою, оскільки знаходиться за кордоном. При цьому він вказав, що "Арсеналом" "фактично керує" Андрій Полунін, який відповідає за всю адміністративну частину клубу, налагоджує роботу апарату, стежить за фінансовими питаннями.

Нагадаємо, Рабинович викупив 97% акцій "Арсеналу" в 2007 році. Відтоді найвищим досягненням київської команди стало п'яте місце в Прем'єр-лізі за підсумками сезону 2011/2012. !zn

Читайте також:

Ліга Європи: київському «Арсеналу» замість перемоги зарахували технічну поразку

ФК «Арсенал» розрахувався із Заваровим


Рабинович: Готовий платити за оренду «Олімпійського» 7 млн ​​за один матч

Суркіс посварився з Рабіновичем у прямому ефірі