Усі команди КХЛ віддадуть до «Локомотива» по кращому гравцеві

08 вересня 08:06

У зв'язку з трагічною загибеллю в авіакатастрофі всього складу команди ярославського Локомотива всі команди Континентальної хокейної ліги віддадуть до Ярославлю по одному зі своїх кращих гравців для її відтворення.

 

З такою ініціативою, за словами голови Ради директорів КХЛ В'ячеслава Фетісова, виступили самі клуби ліги, які також готові допомогти сім'ям загиблих.

"Думаю, що всі команди КХЛ віддадуть до Ярославлю по одному гравцеві. Це в першу чергу, ініціатива самих клубів. Вони телефонують, пропонують допомогу. Всі розуміють усю тяжкість ситуації, всі розуміють, що трапилася велика біда, але "Локомотив" буде відроджено, він повинен продовжити виступи у Лізі", - заявив В.Фетісов.

"Уже зараз усі клуби КХЛ без винятку подзвонили в лігу і сказали, що вони готові зробити все, щоб клуб «Локомотив» продовжував грати на найвищому рівні», - заявив в ефірі радіостанції Ехо Москви президент КХЛ О.Медвєдєв.

Нагадаємо, серед загиблих в авіакатастрофі під Ярославлем хокеїстів місцевого «Локомотива» виявилися троє українців - центральний нападаючий Данило Собченко, захисник Віталій Анікеєнко та воротар Олександр Вьюхін.

7 вересня, Як-42 розбився при зльоті поблизу аеропорту «Туношна» в Ярославській області. На борту літака перебувала хокейна команда «Локомотив», яка летіла на матч до Мінська. Вижили двоє людей, у тому числі хокеїст «Локомотива» Олександр Галімов.

Новини 5 каналу