Українці відвоювали частину позицій на Дакарі

04 сiчня 10:05

Українська команда SIXT UKRAINE на третьому етапі ралі Дакар-2012 відвоювала 19 позицій.

 

Стартувавши з 51 місця на фініш українці прийшли вже 32. Правда в загальному заліку за підсумками трьох днів різниця не так велика і наразі 343 екіпаж розмістився на 37 позиції.

В лідери етапу категорії автомобілі, вирвався іспанець Нані Рома, обійшовши свого найближчого конкурента поляка Кшиштофа Головчича на хвилину і 9 секунд. За підсумками трьох днів п'ятірка лідерів виглядає так. Перше місце - Кшиштоф Головчич, друге - Робі Гордон, третє, - Де Вілья. Четверте і п'яте місце Нані Рому і Стефан Петрансель відповідно. Різниця між першим і п'ятим місцем у 2 хвилини і 41 секунду.

Залік мотоциклів. Першим на етапі виявився Сиріл Депре, він же і очолює загальний залік за підсумками трьох днів. Далі за ним йде Марк Кома (відставання більше 10 хвилин), а замикає трійку Давид Кастео.

У заліку квадроциклів лідерами в загальному заліку за підсумками трьох днів упевнено тримаються брати Патронеллі.

Вантажівки. Етап третього дня ралі виграв італієць Мікі Біасон на IVECO. Він до речі за підсумками трьох днів розмістився на третьому місці. Друге місце за Жераром де Ріємо. А ось на перше місце несподівано вирвалася команда "Астана" на Камазі Артур Ардавичус/Олексій Кузьмич/Нурлан Турлубаєв. Наш 556 екіпаж Марко П'яна/Алан Мультіну фінішував 56 на етапі і в загальному заліку займає 41 позицію.