Українці посіли п'яте місце на першому етапі Кубка світу Italian Baja 2012

19 березня 11:42

В етапі Кубка Світу з ралі-рейдів в Італії українська команда посіла 5 місце у своїй категорії і 22 у загальному заліку.

 

Українська команда SIXT UKRAINE завершила свій виступ у першому в цьому році етапі кубка світу - Italian Baja 2012. За підсумками перегонів команда зайняла 5 місце у своїй категорії Т2 і 22 місце в абсолюті.

За словами лідера команди Вадима Нестерчука, виступ української команди у цих перегонах був швидше ознайомленням з учасниками Кубка Світу і новою трасою.

Переможцем Italian Baja 2012 став росіянин Володимир Васильєв, який буквально вирвав перемогу у Пітера Маркштейна в останній день перегонів. Третє місце - Богдан Новицький і Юрій Кондратьєв, четверте Жан Луї Шлессер і замикає п'ятірку Гардмейстер.

Нагадаємо, етап Кубка Світу пройшов з 15 по 19 березня, поблизу італійського містечка Порденоне (Pordenone). Команди за три дні пройшли 5 спецділянок загальною довжиною 330 км.

SIXT UKRAINE брала участь на автомобілі в категорії Т2 - Toyota Land Cruiser LC200. Усього в перегонах взяли участь 44 позашляховика, 3 вантажівки, 2 мотоцикліста і 7 квадроциклів. !zn

Читайте також:

На ралі Дакар зникла українська команда


На Дакарі українці увійшли до Топ-20

Українська команда зміцнює свої позиції на «Дакарі»