Українського тренера з хокею за розбещення малолітніх можуть посадити на 40 років

27 сiчня 06:18

Правілова, якого обвинувачують у здійсненні дій сексуального характеру стосовно 14-річного підлітка, можуть посадити на 40 років. Прокурори мають намір продовжити термін утримання під вартою підсудного, побоюючись його втечі в Україну.

 

На черговому слуханні, яке відбудеться сьогодні у суді Філадельфії, прокуратура буде наполягати на продовженні термінів утримання Івана Правілова під вартою через побоювання, що він може покинути країну.

«Ми будемо наполягати на подальшому утриманні І.Правілова під вартою, оскільки існує ймовірність того, що він може облишити США, маючи громадянство України. Окрім того, він, очевидно, несе загрозу суспільству», - заявила прокурор Мішель Морган.

Раніше Правілов попросив суддю Елізабет Хей, яка головує на процесі, про якнайшвидше призначення нового слухання у його справі, заявивши через перекладача, що «його команда залишилася обезголовленою». У разі визнання винним йому загрожує до 40 років позбавлення волі.

Правілов раніше був тренером української молодіжної команди «Дружба-78». Серед його вихованців - хокеїст «Нью-Джерсі Девілз» латиш Дайнюс Зубрус.

Нагадаємо, 20 січня влада американського штату Пенсільванія заарештувала тренера з хокею з України Івана Правілова за підозрою у розбещенні підлітка. !zn

Читайте також:

Київ прийме Євро Хокей Челлендж

Форварда «Донбасу» названо найкращим хокеїстом України


НХЛ змінює структуру чемпіонату